HE Duurzaam staat klaar om uw duurzaamheidsdoelen te verwezenlijken. Als specialist op het gebied van hernieuwbare energie bieden wij u de mogelijkheid om te profiteren van onze expertise. Overweegt u duurzame oplossingen voor uw woning of bedrijf? Wij nodigen u uit om een adviseur op locatie te ontvangen. Binnen 7 dagen regelen wij een vrijblijvend adviesgesprek om uw specifieke behoeften te bespreken. Wilt u snel een overzicht van de kosten? Geen probleem. Binnen 24 uur na uw aanvraag ontvangt u een gedetailleerde offerte op afstand. Onze toewijding aan efficiëntie stelt ons in staat om, na akkoord op de offerte, binnen 14 dagen de installatie van duurzame oplossingen te voltooien. Vertrouw op onze erkende installateurs met de juiste certificeringen om uw project succesvol te maken. Maak vandaag nog een duurzame keuze met HE Duurzaam.

Hoe het werkt?

  • Advies op maat
  • Offerte en daktekening
  • Beoordeling
  • Installatie
  • Monitoring en garantie

Wat kan u van ons verwachten?

Advies op maat

Met een bewezen staat van dienst in de zonnepanelenindustrie, is onze geloofwaardigheid een bewijs van onze toewijding.Onze experts met meer dan 20 jaar ervaring in de verduurzaming staan klaar om jouw persoonlijke situatie te bekijken en je te voorzien van deskundig advies. Of het nu telefonisch, aan huis of op kantoor is, we nemen de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren.

Offerte en daktekening

Na het adviesgesprek maken we een gedetailleerde offerte op maat voor je. We houden rekening met jouw specifieke situatie en wensen. Daarnaast maken we een dagtekening om een duidelijk beeld te geven van hoe de zonnepanelen op jouw dak geplaatst zullen worden.

Beoordeling

Bij Holland Electric Duurzaam nemen onze experts tijdens de schouw een grondige evaluatie van de dakconditie, oriëntatie, schaduwplekken en elektrische infrastructuur op jouw locatie voor hun rekening. Door deze gedetailleerde beoordeling zijn we in staat om een precies installatieplan op maat te ontwikkelen. Hierdoor kunnen jouw zonnepanelen niet alleen optimaal presteren, maar ook perfect geïntegreerd worden in jouw specifieke woonsituatie, waardoor duurzaamheid en efficiëntie hand in hand gaan.

Installatie

Bij Holland Electric Duurzaam zorgen onze ervaren installateurs, allen in het bezit van een VCA NEN1010 certificaat, voor een vakkundige installatie van jouw zonnepanelen. Ze hanteren de hoogste veiligheidsnormen en nemen alle technische aspecten in acht. Op deze manier kun jij vertrouwen op een betrouwbare en kwalitatieve installatie die voldoet aan onze duurzaamheidsstandaarden.

Monitoring en garantie

Na de vakkundige installatie bij Holland Electric Duurzaam, kun je direct beginnen met het genieten van de besparingen. Via de Enphase Enlighten app heb je eenvoudig real-time inzicht in de prestaties van je zonnepanelensysteem. Om jouw gemoedsrust te waarborgen, bieden we uitgebreide garanties en zijn we aangesloten bij het SGZE (Stichting Garantiefonds Zonne Energie). Na de installatie ontvang je dan ook een officieel SGZE-certificaat, waarmee we onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit bevestigen.

Erkende installateurs!

Ons team met erkende installateurs staan voor u klaar! Zowel op het dak als bij u in de groepenkast kan u rekenen op onze erkende installateurs.

Ook wanneer het regent!

“HE duurzaam heeft mij enorm goed geholpen. Wij hadden Chiem als vertegenwoordiger, een fijne vlotte jongen. Het voelde gelijk goed en de zonnepanelen lagen binnen 14 dagen ook echt op het dak!”

 - Marco Hermans

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur een offerte op maat, binnen 14 dagen geïnstalleerd!